marian-en-jacob-willem-in-thailand.reismee.nl

Reisdag 10

Vanmorgen om 07.30 uur opgestaan aardig geslapen maar wel een knoert hard bed goede morgen deze mooie morgen. Onze laatste rit met de de bus die we vanaf het vliegveld in Bangkok bij ons gehad hebben is van morgen een feit. Deze tocht gaat naar de tempel met een trap van 300 treden de weg er naar toe is een bergweg dus allemaal haarspeld bochten en flinke stijging. Na een klein uurtje rijden zijn we boven aangekomen en zijn we begonnen de trap te beklimmen. Voor Marian was dit wel een spannend moment om te zien hoe zij naar boven kon komen maar uiteindelijk moest er 1 keer gepauzeerd worden om vervolgens het laatste stukje af te maken dus het resultaat was prima. Het is weer ongelofelijk wat een weelde en rijkdom hier te zien is, na een uurtje rond gewandeld te hebben zijn we weer naar beneden gewandeld om daar een kop koffie te nuttige. Na terug gekeerd te zijn in ons hotel hebben we de overbodige koffers met de bus meegegeven want hij vertrok vanmiddag terug naar bangkok en wij gaan morgen met de nachttrein naar bangkok waar we woensdag ochtend zullen arriveren. Na de lunch werden we opgehaald met een Toyota bus om naar de olifanten te gaan, ze hebben daar 7 olifanten die hier verzorgd worden om een goede oude dag te hebben. Na dat we een uitleg gekregen hebben van het programma hebben we andere kleding gekregen en aangedaan zodat je eigen kleding schoon en droog blijft. Eerst hebben we rietsuiker stengels gesplitst en daarna hebben deze aan de olifanten gevoerd, na het voeren zijn ze in een modderpoel gegaan en hebben wij daar ook in gestaan en de olifanten ingesmeerd met deze bagger. Na het bagger ritueel zijn we naar een gracht gelopen waar de olifanten weer helemaal schoon geboend zijn door ons. Toen alles weer achter de rug was hebben we nog wat uitleg over deze beesten gehad en zijn we terug gegaan naar het hoofd gebouw waar we ons konden douchen en weer droge kleren aan. Toen we alle weer fris en fruitig waren konden daar aan een buffet deelnemen en het was weer heerlijk. Vanavond zijn we nog weer met een groep van 8 mensen met de taxi naar het oude centrum gegaan en hebben daar nog gezellig watgedronken en gegeten. Het was weer de zoveelste schitterende dag met hele mooie belevenissen.!


Reacties

Reacties

Martha

Wat een belvenissen maken jullie mee geweldig om te lezen???

Nelly

Wat weer een bijzondere dag en dat na een nachtrust op een knoert hard bed. Daar mag je nóg een nachtje op slapen. ? Die Marian, een kanjer om op een kleine pauze na al die trappen op te lopen. ? De olifanten zijn weeff schoon en jullie ook!! Hartstikke fijn dat jullie ook zón leuke groep hebben om daar ook in je vrije tijd iets gezelligs mee te doen. Dank weef voor je verhaal. Slaap lekker. Lievvvzzz

Marjo

Weer een heel afwisselende dag. Wat goed van Marian dat ze de trap op gehaald heeft. Niet voor niets bij de sportschool geweest! Jammer dat je geen foto's van jullie modderbad bij de olifanten kan laten zien ;). Leuk dat jullie ook een treinreis gaan maken.

Gerla

Wat gaaf zeg.. weer eens iets anders als een varkentje wassen...
Benieuwd naar de fotos zal wel indruk gemaakt hebben... zulke geweldige grote beesten....
???

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!